Om

Ymer var jätten vars kött och blod skapade världen. Om Ymer hade haft ett horn så är vi säkra på att det hade varit fullt med världens alla berättelser och dikter.


Ymershorn ger ut Science Fiction och Fantasy med fokus på fantastiska vändningar och överraskande fantasifulla historier.


Vi är ett litet förlag och har för närvarande inte möjlighet att ta in nya författare utan fokuserar på att utvecklas tillsammans och växa. När vi blivit lite större, äldre och kanske t.o.m. lite klokare så kanske vi vill ha in nya spännande debutanter ;-)


Ymershorn drivs som ett projekt tillsammans med sina författare vilket innebär att vi förkastat devisen ensam är stark. Snarare är det så att styrkan finns i mångfalden, det mångkulturella och friheten att få vara den man är utan fördömanden av samhället eller medmänniskor.

 

Ymershorn finns i universitetsstaden Uppsala och mycket av berättelserna befruktas av historiska skeenden och samhällskritik. har du synpunkter på sajten, eller våra böcker så hör gärna av dig till oss! Tillsammans ska vi utforska fantasins obegränsade värld och ha kul samtidigt!


/Vi på Ymershorn